Weinig bekende feiten over laser ontharing.Gedurende een eerste minuten na de laserontharing mag het deel over een huid het behandeld is, rood worden en opzwellen. Dit is een gewone reactie op de warmte en kracht welke de laser afgeeft.

Voorafgaand met de treatment vind daar iedere keer ons kosteloos intakegesprek regio. Hierin geraken de wensen en verwachtingen besproken en ontvangt u dan ook deskundig advies betreffende een huidtherapeut. Ook de vanwege- als de nadelen aangaande een eventuele behandeling geraken met u dan ook doorgenomen.

De aanleiding daarvan kan zijn dat u dan ook hierbij dit haarzakje beschadigt en die dien in tact bestaan voor een effectieve treatment.

Die laser kan zijn geschikt vanwege ieder huidtype, ook wegens lieden betreffende ons donkere huid of als een huid gebruind is via zonlicht. In het laatste geval gaat voor een Soprano Diode Laser SHR gekozen worden.

Ben jouw geïnteresseerd in definitief ontharen? Neem vervolgens vrijblijvend aanraking betreffende ons op om je huidtype te bepalen.

Afhankelijk van het gebied dat u laat veven worden een kosten voor laserontharing berekend. Acura Medisch Centrum hanteert een vanaf verkoopprijs over € 50. TIjdens ons voor niets en vrijblijvend intakegesprek ontvangt u ons behandelvoorstel betreffende ons nauwkeurig kostenoverzicht.

Het intakegesprek fungeert onder verdere teneinde te peilen ofwel u geschikt raakt een treatment. Contra-indicaties kunnen zijn epilepsie, zonneallergie, de aanwezigheid van kwaadaardige moedervlekken, dit doormaken aangaande een infectieziekte, tatoeages in het behandelgebied en dit toepassing over sommige medicijnen. De arts mag dan af en toe ons verschillende behandeling adviseren.

Wilt u dan ook voor altijd af over ongewenste haargroei aan overbeharing? Kies dan vanwege definitief ontharen! Dit scheren, epileren of waxen biedt wegens overbeharing slechts ons tijdelijk uitkomst.

Raakt u overtuigd het definitieve ontharing iets vanwege u kan zijn, neem dan aanraking met het op vanwege het vervaardigen van ons afspraakje.

Permanent ontharen vormt een einde aan scheren, harsen, epileren of waxen van aanwezige lichaamsbeharing. Laserontharing is permanent, zodat u elke dag verzorgd vanwege een dag kunt komen.

Deze kleurverandering is meestal tijdelijk. Ingeval u hinder heeft betreffende huidaandoeningen, zoals eczeem ofwel een koortslip, mag een behandeling lekkerder op iemand anders tijdstip gepland geraken.

Vrijwel al die gebieden op dit lijf met getinte haren, mogen betreffende ons laser behandeld worden. Gebieden die ook niet behandeld geraken, bevinden zichzelf rondom de ogen en in dit oor. Hier bestaan een risico op beschadiging met weefsel.

Laserontharing kan zonder verdoving geraken uitgevoerd. Een meeste lieden beleven een behandeling wanneer enigszins pijnlijk. Doordat we tijdens een laserbehandeling koelen betreffende een speciaal hiervoor ontwikkelde koeltoestel het bekijk hier koude lucht uitblaast, kan zijn een treatment buiten verdoving juist te verdragen.

• Relatief kort proces; • Passend wegens vollere oppervlakken; • Wordt zodra pijnloos ervaren; • Kortere hersteltijd na een behandeling dan verschillende ontharingsmethodes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *